Accelera la digitalització de la teva empresa

Descobreix els nostres serveis empresarials

Estigues sempre connectat

De manera segura per a tu i els teus clients

Viu l'experiència 5G

Més velocitat de dades, menys consum, millor latència i més dispositius connectats

Accelera la digitalització de la teva empresa

Descobreix els nostres serveis empresarials

Estigues sempre connectat

De manera segura per a tu i els teus clients

Viu l'experiència 5G

Més velocitat de dades, menys consum, millor latència i més dispositius connectats

Empreses de 10 o més treballadors

Consulta’ns quina és la més adequada per al teu negoci.

Empreses  de 10 o més treballadors

Consulta’ns quina és la solució més adequada per al teu negoci.

Centraleta virtual

Tarifa mòbil + fibra + centraleta per al teu negoci

Descobreix Red Infinity, l’oferta de connectivitat més completa per al teu pime amb solucions empresarials que engloben tantes línies i dades mòbils com necessitis, fibra per al teu negoci i una centraleta virtual.

Centraleta virtual

La nostra centraleta virtual permet rebre trucades de fix i mòbil de la teva empresa en qualsevol dispositiu. Sense la necessitat de realitzar inversions, costos d’operació i manteniment en hardware i infraestructures.

Tria la Centraleta Virtual que millor s’adapti a la teva empresa.

· Centraleta Premium
· Centraleta Avançada

Connexió a internet, xarxes privades, oficines remotes, wifi

Connectivitat avançada

Gestionem la teva xarxa amb la nostra solució avançada de connectivitat, seguretat i teletreball adaptada a la teva empresa. oferim:

 • Xarxa privada virtual o VPN entre les seus de la teva empresa sobre una connectivitat d’Internet sense la necessitat d’adquirir equips.
 • Serveis de Seguretat en la navegació a Internet des cada seu aplicant funcions avançades de tallafocs d’aplicacions, web filtering, protecció d’intrusions i antimalware.
 • Un Servei de Teletreballadors que permet una connexió segura d’usuaris remots a la VPN de client a través d’Internet.

Oficina 5G

Ajudem al seu negoci i augmentar la seva productivitat, ja que podran navegar de manera il·limitada a velocitat 5G i gaudir de les avantatges de tenir una ‘oficina en mobilitat’

Oficina 5G està especialment orientada als següents escenaris de:

 • Oficina itinerant.
 • Clients que necessiten muntar una oficina remota de forma temporal amb accés a internet.
 • L’accés ADSL o de fibra per qüestions tècniques, cobertura, temps d’implantació o de connectivitat no sigui viable, mentre un accés mòbil 4G / 5G si ho sigui.

Aquesta solució és exclusiva per a connectivitat amb dispositius Routers.

IPVPN

Connecta les seus de la teva empresa entre elles dins d’una xarxa privada virtual (XPV) de protocol d’Internet (IP – VPN) per mantenir una xarxa privada segura entre les teves seus.

WiFi ON per al teu negoci

Ofereix un servei diferencial als teus clients o col·laboradors amb Vodafone WiFi. Una solució per a connexió pública a Internet de manera segura que mantingues la teva xarxa d’Internet privada i segura

Infraestructura i suport IT

Cloud – Azure

Vodafone ofereix una sèrie de serveis gestionats en el núvol de Microsoft (Azure), entre ells:
 • Servei d’Infrastructure as a Service en Azure (IaaS) és el servei de pagament per ús de Microsoft que proporciona als clients la possibilitat de crear una infraestructura com a servei en el núvol permetent que les seves aplicacions i dades resideixin en màquines virtuals.
 • Servei de Backup en Azure. El servei de Backup és la solució de còpia de seguretat de Microsoft sorgida en Cloud per a realitzar la còpia de seguretat de dades ubicats de forma local i en Azure. Substitueix la solució de còpia de seguretat in situ o remota per una solució de còpia de seguretat en Cloud fiable i segura.
 • Servei de Migracions de Bases de Dades i Màquines Virtuals de local a Azure. El servei de Migració de Màquines Virtuals i Bases de Dades en Azure és una solució clau en mà, conegut com “Lift & SHIFT” d’infraestructures físiques i arquitectures IT de mida petita i mitjana de client al núvol de Microsoft (Azure).

Suport IT per a PIMES

Assistència i suport tècnic 24/7 especialitzat per als teus equips informàtics. perquè et despreocupis de tot.

 • Atenció les 24 hores tots els dies de l’any en temps real per a resolució de qualsevol consulta o incidència sobre hardware o software.
 • Programa antivirus Bitdefender per a garantir la seguretat de tots els teus dispositius.
 • Assistència Personalitzada per via telefònica, en línia o presencial multiidioma (Català i Espanyol).
 • Suport tecnològic preventiu amb auditories periòdiques dels teus equips informàtics.
 • Assessoria legal digital per resoldre tots els dubtes del client sobre l’ús i publicació digital de continguts, temes relacionats amb comerç electrònic o frau i ciberdelinqüència.

Transformació digital dels processos

Col·laboració al núvol: Microsoft 365

Office 365 l’eina de col·laboració en el núvol de Microsoft que integra l’Office de sempre amb les eines que les empreses necessiten per treballar en equip, col·laborar en temps real i accedir als documents sempre que ho necessitin amb la connectivitat ràpida, segura i fiable.
Aquesta solució permet realitzar Reunions eficients en línia d’una manera senzilla i des de qualsevol lloc amb companys i usuaris externs amb Teams.

Col·laboració al núvol: GSuite

Amb Vodafone treballa siguis on siguis des de qualsevol dispositiu, descobreix tot el potencial de G Suite.
Correu electrònic professional, emmagatzematge en línia, calendaris compartits, videoconferències, etc. Creat per a l’empresa, dissenyat per als equips.

Negoci Digital

Posiciona el teu negoci, reinventa’t

Millora el posicionament de la teva empresa a Internet i aconsegueix nous clients.
Augmenta la teva visibilitat a Internet amb una pàgina web adaptada a tots els dispositius i optimitzada perquè et trobin en els cercadors.

Firma digital

Control horari
Sistema de fitxatge

Aquest sistema de fitxatge per a empleats et permetrà tenir un control horari, gestionar vacances, comprovar mètriques i molt més.

Billin
Facturació Online

Oferim un programa de facturació de PIMES que permet crear i enviar les factures en segons amb qualsevol dispositiu i siguis on siguis.

Gestió de flotes

Fes la teva flota més eficient: monitoritza la teva flota de transports i gestiona en línia les dades del tacògraf. Vodafone disposa de solucions IOT específiques per a la gestió de flotes de vehicles, que permet a aquestes empreses millorar l’eficiència operativa dels seus negocis, reduir els costos i oferir un millor servei als seus clients finals.

Seguretat Mòbils

Vodafone Secure Device Manager

Amb aquesta solució de gestió per als teus dispositius mòbils, completament segura i fiable, podràs explorar noves formes de treballar i fer créixer el teu negoci, sense exposar a la teva empresa a un risc nou o innecessari. inclou:

 • Definició de polítiques d’accés a la informació en qüestió de minuts segons perfils i aplicacions perquè els teus empleats treballin en mobilitat amb total seguretat. I com està allotjada en el núvol, podran començar a usar-la immediatament.
 • Seguretat de la informació a la qual accedeixes i gestió de múltiples dispositius alhora.
 • Possibilitat de crear diverses jerarquies per país, seu i departament.

Si tens cap dubte o necessites més informació,
et podem ajudar.

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Et donarem la millor solució per a les necessitats de la teva empresa.

També ens trobaràs a:

+34 667 67 08 08

Bobinadora, 17 (Pol. Ind. Les Hortes)
08302 · Mataró (Barcelona)

RGPD

10 + 9 =

Abrir chat
Si?
Hola,