Volem acompanyar-te
en la digitalització de la teva empresa.

 

Grupcom es un distribuïdor autoritzat de Vodafone empreses i ens dediquem a donar resposta personal i propera a les necessitats de telecomunicacions, connectivitat i ciberseguretat de les empreses, oferint una gran gamma de productes i serveis, generant el màxim valor, de forma eficaç, professional i rentable per l’empresa.

Els Valors de Grupcom son, la confiança en les persones de l’Organització, el coneixement de producte i del mercat, la il·lusió, el sentit de l`humor i la innovació. A Grupcom l’aprenentatge es continu i es treballa en equip.

T’ajudem a través d’un consultor que estarà al teu costat durant tota la teva estada a Vodafone, a situar-te de nou i adaptar-te a la nova situació laboral (teletreball, ciberseguretat, etc)

La digitalització permet optimitzar processos interns per a poder proporcionar una millor resposta als client.

A Grupcom som:

Grupcom - Distribuïdor Autoritzat Vodafone

Si en el passat van ser les infraestructures viàries les que van impulsar el desenvolupament i el creixement dels països, avui dia és la connectivitat la que possibilita que les dades flueixin i les persones es connectin en la seva vida quotidiana, col·laborin i treballin allà on siguin.

Explica’ns.
Què necessites?

Omple el seguent formulari i ens posarem en contacte amb tu quan abans millor.

També ens trobaràs a:

+34 667 67 08 08

Bobinadora, 17 (Pol. Ind. Les Hortes)
08302 · Mataró (Barcelona)

RGPD

14 + 2 =

Abrir chat
Si?
Hola,